Vaškas

Vaškas
Vaškas

Vaškas yra vertingas kosmetinis ingredientas. Jis veikia kaip emulsiklis ir suteikia produktui standumo, t.y. sujungia vandeninę ir riebalinę fazes. Naudojamas lūpų balzamų gamyboje, kremuose, losjonuose ir kt. kosmetikos gaminiuose. Vaškas išlydomas indelyje, įstatytame į vandens vonelę, pagal receptą pridedama augalinių sviestų ir/ar aliejų; v...

Vaškas yra vertingas kosmetinis ingredientas. Jis veikia kaip emulsiklis ir suteikia produktui standumo, t.y. sujungia vandeninę ir riebalinę fazes. Naudojamas lūpų balzamų gamyboje, kremuose, losjonuose ir kt. kosmetikos gaminiuose. Vaškas išlydomas indelyje, įstatytame į vandens vonelę, pagal receptą pridedama augalinių sviestų ir/ar aliejų; vėsdamas mišinys sustandėja iki tepalo konsistencijos; eteriniai/kvapieji/skonio aliejai įmaišomi, kai produktas jau būna atvėsęs (kitu atveju kvapioji medžiaga išgaruos). Kaip gaminti kremus, kūno sviestus, lūpų balzamus rasite skiltyje "Receptai ir straipsniai".

Daugiau

Vaškas Yra 5 prekės(-ių).