Emulsikliai, tirštikliai, vaškai, gėlių vaškai

Peržiūrėta

Nauja
Stearino rūgštis 100g Padidinti

Stearino rūgštis 50g

Nauja prekė

Parduodamas kiekis: 50g

Poveikis: emulsiklis, puikus tirštiklis. Stearino rūgštis sujungti aliejų ir vandenį  su purvu, šis ingredientas ypač naudingas valiklių ir prausiklių gamybai.

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 1 premijos tašką. Jūsų krepšelis bus 1 taškas kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.10.


€ 1.99 su PVM

Apie prekę

INCI: Stearic acid

Poveikis: 

Stearino rūgštis yra riebalai, kurie natūraliai atsiranda mūsų pačių odoje.

Naudojamas: drėkinančius kremus, losjonus, prausiklius, dušo gelius, šampūnus, kondicionierius, odos šveitiklius, veido kaukės, muilus, žvakes.

Dozavimas: 1-6 proc. gaminat kremus, losjonus aliejinėje fazėje

Kontraindikacijos: Neįkvėpti. Venkite šios masės patekimo į akis.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Stearino rūgštis 50g

Stearino rūgštis 50g

Parduodamas kiekis: 50g

Poveikis: emulsiklis, puikus tirštiklis. Stearino rūgštis sujungti aliejų ir vandenį  su purvu, šis ingredientas ypač naudingas valiklių ir prausiklių gamybai.

19 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: