Emulsikliai, tirštikliai

Peržiūrėta

Emulsiklinis vaškas (smulkus) Padidinti

Natūralus emulsiklinis vaškas 25/50g

Nauja prekė

Pasirinkite norimą kiekį: 25g, 50g.

Perkant didesnį kiekį suteikiama nuolaida

(pasirinkus norimą kiekį, kaina nurodyta su nuolaida)

50g - 25%

Savybės: Emulsiklinis vaškas naudojamas sujungti į vientisą struktūrą vandens ir riebiąją fazes gaminant kremus. Labai paprasta dirbti, tinka naujokams.

Naudojimas: 3-8% bendro gaminio kiekio.

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 4 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 4 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.40.


€ 2.39 su PVM

  • 50 g.
  • 25 g.

Charakteristikos

Paskirtis: Kosmetikos gaminių gamyba
Botaninis pavadinimas/ INCI: Glyceryl stearate SE

Apie prekę

INCI: Glyceryl stearate SE

Emulsiklinis vaškas naudojamas sujungti į vientisą struktūrą vandens ir riebiąją fazes gaminant kremus, losjonus kūno sviestus, šveitiklius ir kitus kosmetikos gaminius.

Tinka visiems odos tipams, ypač sausai.

Lydosi 56°C – 61°C.

Naudojimas 3-8% bendro gaminio kiekio.

Tirštas kremas - 10-30% aliejai, 5-8% emulsiklinis vaškas

Konsistencija kaip grietinėlė - 10-20% aliejai, 3-5% emulsiklinis vaškas.

Darbo eiga:

Emulsiklinis vaškas ištyrpsta apie 70°C.

I vieną indą įpilkyti aliejus ir įberkite emulsiklinį vaška.

Į kitą indą vandenį arba hidrolatą.

Abu indus pastatykite į vandens vonią. Kai vaškas ištirps, indus išimkite iš vandens vonuis, vandens indą lėtai pilkyte į aliejų indą energingai plakdami.

RECEPTAI:

Kūno kremas ''AVOKADAS''

Stangrinantis kuno kremas

Anticeliulitnis kūno šveitiklis-kremas

Veido kremas su Q10

Kremas veidui prieš raukšles

Kūno kremas ''KOKOSAS''

Kremas prieš raukšles ''Avietė''

Rankų kremas ''Švelnumas''

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Natūralus emulsiklinis vaškas  25/50g

Natūralus emulsiklinis vaškas 25/50g

Pasirinkite norimą kiekį: 25g, 50g.

Perkant didesnį kiekį suteikiama nuolaida

(pasirinkus norimą kiekį, kaina nurodyta su nuolaida)

50g - 25%

Savybės: Emulsiklinis vaškas naudojamas sujungti į vientisą struktūrą vandens ir riebiąją fazes gaminant kremus. Labai paprasta dirbti, tinka naujokams.

Naudojimas: 3-8% bendro gaminio kiekio.

8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: