Gėlių vaškas

Peržiūrėta

Nauja
Rožių vaškas 5g Padidinti

Rožių vaškas 10g

07008-10

Nauja prekė

Nuostabiai kvepia, apsaugo ir drėkina odą, veikia kaip antioksidantas, minkština regeneruoja ir švelnina odą.

Naudojimas: Vaškas naudojamas lūpdažių, lūpų balzamų gamyboje, kremų gamyboje, kietuose kvepaluose, kremuose prieš raukšles, galima tiesiog papildyti gaminius dėl nuostabaus kvapo.

Smulkiau

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 9 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 9 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.90.


€ 9.19 su PVM

Apie prekę

INCI: Rosa damascena

Išgautas iš rožių žiedlapių, nuostabiai kvepia, apsaugo ir drėkina odą, veikia kaip antioksidantas, minkština regeneruoja ir švelnina odą.

Naudojimas: Vaškas naudojamas lūpdažių, lūpų balzamų gamyboje, kremų gamyboje, kietuose kvepaluose, kremuose prieš raukšles, galima tiesiog papildyti gaminius dėl nuostabaus kvapo.

Dozavimas: 0,5-1%

Lydymosi temperatūra: 60 ° C

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Rožių vaškas 10g

Rožių vaškas 10g

Nuostabiai kvepia, apsaugo ir drėkina odą, veikia kaip antioksidantas, minkština regeneruoja ir švelnina odą.

Naudojimas: Vaškas naudojamas lūpdažių, lūpų balzamų gamyboje, kremų gamyboje, kietuose kvepaluose, kremuose prieš raukšles, galima tiesiog papildyti gaminius dėl nuostabaus kvapo.

2 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: