Gėlių vaškas

Peržiūrėta

Nauja
Jazminaičių vaškas 5g (Jasminum grandiflorum) Padidinti

Jazminaičių vaškas 10g (Jasminum grandiflorum)

07007-10

Nauja prekė

Apsaugo ir drėkina odą, minkština regeneruoja ir švelnina odą.

Naudojimas: Vaškas naudojamas lūpdažių, lūpų balzamų gamyboje, kremų gamyboje, kietuose kvepaluose, kremuose prieš raukšles.

Smulkiau

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 5 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 5 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.50.


€ 5.49 su PVM

Apie prekę

INCI: Jasminum grandiflorum

Išgautas iš jazminų žiedų, sudėtyje yra karotinoidų, vitamino E, fosfolipidų. Apsaugo ir drėkina, minkština regeneruoja ir švelnina odą.

Naudojimas: Vaškas naudojamas lūpdažių, lūpų balzamų gamyboje, kremų gamyboje, kietuose kvepaluose, kremuose prieš raukšles

Dozavimas: 1-10%

Lydymosi temperatūra: 54-59 ° C

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Jazminaičių vaškas 10g (Jasminum grandiflorum)

Jazminaičių vaškas 10g (Jasminum grandiflorum)

Apsaugo ir drėkina odą, minkština regeneruoja ir švelnina odą.

Naudojimas: Vaškas naudojamas lūpdažių, lūpų balzamų gamyboje, kremų gamyboje, kietuose kvepaluose, kremuose prieš raukšles.

2 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: