Gėlių vaškas

Peržiūrėta

Mimozų vaškas 10g

Nauja prekė

Mimozos vaškas išgaunamas iš mimosa Acacia decurrens gėlių, krūmo su geltonomis gėlėmis, turinčiomis labai būdingą išvaizdą ir kvapą

Naudojimas: Mimozų vaškas apsaugo nuo odos dehidratacijos, sudarydamas apsauginę plėvelę. Naudojamas lūpų balzamuose, idealiai tinka kremuose, nes stangrina ir apsaugo, todėl ypač rekomenduojamas jautriai odai.

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 5 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 5 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.50.


€ 5.99 su PVM

Charakteristikos

Paskirtis: kosmetikos gaminių gamybai
Botaninis pavadinimas/ INCI: Acacia decurrens
Kilmės šalis: Marokas

Apie prekę

INCI: Acacia decurrens

Naudojimas: kremuose, kūno balzamuose, lūpų balzamuose, kietas, natūraliuose žvakėse, kieti kvepalai. Mimozų vaškas apsaugo nuo odos dehidratacijos, sudarydamas apsauginę plėvelę. Naudojamas lūpų balzamuose, idealiai tinka kremuose, nes stangrina ir apsaugo, todėl ypač rekomenduojamas jautriai odai.

Dozavimas: 1-20%

Lydymosi temperatūra: 60-65 ° C

Tirpsta aliejuje, netirpsta vandenyje.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mimozų vaškas 10g

Mimozų vaškas 10g

Mimozos vaškas išgaunamas iš mimosa Acacia decurrens gėlių, krūmo su geltonomis gėlėmis, turinčiomis labai būdingą išvaizdą ir kvapą

Naudojimas: Mimozų vaškas apsaugo nuo odos dehidratacijos, sudarydamas apsauginę plėvelę. Naudojamas lūpų balzamuose, idealiai tinka kremuose, nes stangrina ir apsaugo, todėl ypač rekomenduojamas jautriai odai.

3 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: