Komponentai kosmetikos gamybai (prieš raukšles, celiulitą, drėkiklai ir kt.)

Peržiūrėta

Cinko oksido milteliai (baltas pigmentas) 10/25g Padidinti

Cinko oksido milteliai 25g

143001

Nauja prekė

Poveikis: saugo nuo ultravioletinių spindulių, turi antibakterines savybes. Naudojamas kosmetikoje kaip baltas pigmentas, pašviesinti spalvą.

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 2 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 2 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.20.


€ 2.39 su PVM

Apie prekę

INCI: Zinc oxide

Saugo nuo saulės spindulių poveikio.

Naudojamas: kosmetikoje apsauginėse priemonėse nuo ultravioletinių spindulių, turi antibakterines savybes.

Naudojamas kosmetikoje kaip baltas pigmentas, pašviesinti spalvą (darant akių šešęlius ir pan., kremuose skirtuose sudirgusiai ir probleminei odai (akne, egzema).

Kontraindikacijos: Neįkvėpti. Venkite šios masės patekimo į akis.

Receptai:

Mineralinė pudra ''Vasara''

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Cinko oksido milteliai 25g

Cinko oksido milteliai 25g

Poveikis: saugo nuo ultravioletinių spindulių, turi antibakterines savybes. Naudojamas kosmetikoje kaip baltas pigmentas, pašviesinti spalvą.

15 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: