Kokosų aliejus (frakcionuotas) 1L

Natūralūs aliejai

Peržiūrėta

Nauja Išpardavimas
Kokosų aliejus (Frakcionuotas) Padidinti

Kokosų aliejus (frakcionuotas) 1L

05012-1

Nauja prekė

Poveikis: aliejus turi neribotą galiojimo laiką, yra lengvas, neriebus, skaidrus, skystas aliejus. Frakcionuotą kokosų aliejų labai gerai naudoti su eteriniais aliejais, jis puikiai atlieka "vežėjo" darbą.

Smulkiau

Pristatymo terminas 1-5 savaitės

Už šią prekę papildomų taškų neskiriama, nes ji jau su nuolaida.


€ 27.45 su PVM

-45%

€ 49.90 su PVM

Charakteristikos

Paskirtis: Muilo ir kosmetikos gaminių gamybai

Apie prekę

Botaninis pavadinimas: Caprylic/Capric Triglyceride

Gavybos būdas: Frakcionuotas iš kokosų

Daugelis žmonių turi žinių apie kokoso aliejų, kuris yra kietas kambario temperatūroje, tačiau neturi patirties su frakcionuotu arba šviesių kokosų aliejumi. Bet jei Jūs jo nebandėte, tai gera proga pabandyti, tai tikrai puikus bazinis aliejus.

Frakcionuotas kokosų aliejus turi ilgą galiojimo laiką, yra lengvas, neriebus, skaidrus, skystas aliejus. Frakcionuotą kokoso aliejų labai gerai naudoti su eteriniais aliejais, nes jis padeda aliejų terapinėms savybėms įsigerti į odą. Labai dažnai naudojamas masažiniuose aliejų mišiniuose.

Frakcionuotas kokosų aliejus gali būti naudojamas kremų, losjonų, vonios produktų, vonios druskų ir muilo produktų gamyboje.

Frakcionuotas kokosų aliejus yra naudingas veido kremų gamyboje, kur reikia lengvo aliejaus. Tai geras saldžiųjų migdolų aliejaus pakaitalas, jei norite, kad Jūsų produktas turėtų ilgesnį galiojimo laiką.

Geriausia tepti ant drėgnos odos - tada aliejus susigeria geriausiai!

Kontraindikacijos: asmeninis kokosų aliejaus netoleravimas.

Receptai su preke - Kokosų aliejus (frakcionuotas):

Kūno šveitiklis "Citrusai''

Kūno šveitiklis "Gaiva''

Lūpų serumas ''Alyva''

Masažo aliejus ''Pakelk nuotaiką''

Masažo aliejus ''Pagalba raumenims''

Maitinamasis plaukų serumas

Lūpų blizgesys ''Apelsinas''

Lūpdažis ''Vyšnia''

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kokosų aliejus (frakcionuotas) 1L

Kokosų aliejus (frakcionuotas) 1L

Poveikis: aliejus turi neribotą galiojimo laiką, yra lengvas, neriebus, skaidrus, skystas aliejus. Frakcionuotą kokosų aliejų labai gerai naudoti su eteriniais aliejais, jis puikiai atlieka "vežėjo" darbą.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: