Aviečių sėklų aliejus NERAFINUOTAS 10/30/100ml

Natūralūs aliejai

Peržiūrėta

Aviečių sėklų aliejus NERAFINUOTAS 10/30ml Padidinti

Aviečių sėklų aliejus NERAFINUOTAS 10/30/100ml

Nauja prekė

Pasirinkite norimą kiekį: 10ml, 30ml, 100ml

Perkant didesnį kiekį suteikiama nuolaida

(pasirinkus norimą kiekį, kaina nurodyta su nuolaida):

30 ml - 22 %

100 ml - 62 %

Poveikis: antioksidantas, turi regeneracines, priešuždegimines, drėkinamąsias, apsaugančias ir atstatančias savybes, skatina randų gijimą. Skatina ląstelių atsinaujinimą, atgaivina ir didina odos imunitetą, gerina kraujotaką.

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 16 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 16 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 1.60.


€ 2.69 su PVM

  • 30 ml
  • 10 ml
  • 100 ml

Charakteristikos

Paskirtis: Muilo ir kosmetikos gaminių gamybai
Indikacijos: Brandžiai odai. Jautriai odai. Nuo saulės UV.

Apie prekę

Botaninis pavadinimas: Rubus Idaeus Seed Oil
Gavybos būdas: Šaltas spaudimas, nerafinuotas.

Aviečių sėklų aliejus turtingas vitaminu E, taip pat jame yra vitaminų A, C, B1, B2, PP, folio rūgšties, geležies, kalio ir vario, omega-3 ir omega-6 ir kt.

Jis yra galingas antioksidantas, dėl didelio kiekio vitamino E, apsaugo nuo kenksmingų UV spindulių, turi regeneracines, priešuždegimines, drėkinamąsias, apsaugančias ir atstatančias savybes. Minkština odą, daro ją elastingą, drėkina, dėl savo sugebėjimo kurti gamtinių lipidų barjerą sulaiko drėgmę odoje. Padeda atkurti odos tonusą ir normalų kolageno lygį, skatina randų gijimą. Efektyviai apsaugo odą nuo priešlaikinio senėjimo. Dėl stiprių anti-uždegiminių ir gydomųjų savybių jis rekomenduojamas sergant egzema, psoriaze, dermatitu, ypač jautriai odai linkusiai į paraudimus ir bėrimus. Šio aliejaus anti-uždegiminės savybės yra stipresnės už avokado, riešutų, vynuogių kauliukų, kviečių gemalų aliejus. Skatina ląstelių atsinaujinimą, atgaivina ir didina odos imunitetą, gerina kraujotaką.

Tinka visų tipų odai. Tinka kaip pagrindas aliejaus masažams. Savo sudėtyje turi didelį  fosfolipidų kiekį, dėl to turi ilgą galiojimo laiką ir gali būti naudojamas kaip natūralus antioksidantas, kuris prailgina galiojimą kitiems aliejams.

Naudojimas: Gali būti naudojamas kaip grynas ir kaip priedas odos priežiūros produktuose. Aviečių sėklų aliejumi papildykite kremus ir kosmetiką nuo saulės poveikio, losjonus, tonikus,  odos ir plaukų kaukes, lūpų balzamus, vonios aliejus, dantų pastą, gydomuosius tepalus.

Visi augaliniai aliejai geriausiai susigeria į drėgną odą!

Kontraindikacijos: Individualus aviečių sėklų aliejaus netoleravimas.
Receptai:

Atsiliepimai

Įvertinimas 
2012-08-23

Nuostabus aliejus. puikiai susigeria i oda ir padaro ja lygia. Naudoju vakare, ryte poveikis akivaizdus :)

  • 5 iš 5 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.

Parašykite savo atsiliepimą!

Parašyti atsiliepimą

Aviečių sėklų aliejus NERAFINUOTAS 10/30/100ml

Aviečių sėklų aliejus NERAFINUOTAS 10/30/100ml

Pasirinkite norimą kiekį: 10ml, 30ml, 100ml

Perkant didesnį kiekį suteikiama nuolaida

(pasirinkus norimą kiekį, kaina nurodyta su nuolaida):

30 ml - 22 %

100 ml - 62 %

Poveikis: antioksidantas, turi regeneracines, priešuždegimines, drėkinamąsias, apsaugančias ir atstatančias savybes, skatina randų gijimą. Skatina ląstelių atsinaujinimą, atgaivina ir didina odos imunitetą, gerina kraujotaką.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: