Sezamų sėklų aliejus NERAFINUOTAS 100ml

Natūralūs aliejai

Peržiūrėta

Sezamų sėklų aliejus 30/50/100ml Padidinti

Sezamų sėklų aliejus NERAFINUOTAS 100ml

Nauja prekė

Poveikis: Sugeria UV spindulius, jis padeda apsaugoti nuo UV spindulių odą, mažina raukšles, padeda išlaikyti odos drėgmę, minkština odą

Smulkiau

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 4 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 4 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.40.


€ 4.99 su PVM

  • 100 ml

Charakteristikos

Paskirtis: Muilo ir kosmetikos gaminių gamybai
Gavybos būdas: Šalto spaudimo, nerafinuotas

Apie prekę

Botaninis pavadinimas: Sesamum indicum

Gavybos būdas: Šaltasis sezamo sėklų spaudimas. Nerafinuotas.

Sezamo aliejaus sudėtyje yra  amino rūgštys, fosforo, gausu kalcio, magnio. Aliejuje yra cinko, kalcio, vitaminų E, A, puikiai subalansuotų polinesočiųjų riebalų rūgščių (oleino ir linolo rūgšties), tokoferolio, baltymų ir natūralių antioksidantų.

Sezamo aliejus tinka visų tipų odai,  sausai, raukšlėtai, šerpetojančiai, išsekusiai ir pleiskanojančiai. Jis gali patekti giliai į odą, minkština ir valo, šalina nešvarumus ir mirusias ląsteles. Veikia odą kaip natūralus antioksidantas, užkerta kelią ankstyvam odos senėjimui. Padeda kovojant su mimikos raukšlėmis ir sutvirtina pasmakrę. Sezamo aliejus yra gera antibakterinė priemonė odai ir nagams. Sezamo aliejus  skatina ląstelių atsinaujinimą, šalina iš organizmo toksinus,  stangrina odą, mažina strijas, naikina celiulitą. Sezamo aliejus efektyviai naudojamas osteoporozės profilaktikai, nes jame yra kalcio, fosforo (kaulinio audinio statybinių medžiagų) ir fitoestrogenų, kurie reguliuoja kaulų rezorbcijos procesus. Sezamo aliejus sumažina saulės poveikį, veikia kaip natūralus saulės filtras. Sezamo aliejus plaukams suteikia blizgesio ir minkštumo, saugo juos nuo išsausėjimo. Saugo nuo saulės, jūros ir chloruoto vandens poveikio.

Naudojimas: galima maišyti su kitais aliejais įvairiomis proporcijomis, atsižvelgiant į priežastis ir tikslus. Naudoti masažo aliejuose, kremų, losjonų, vonios ''bombų'', vonios druskų, kūno šveitiklių ir kitų produktų gamyboje.

Geriausia tepti ant drėgnos odos - tada aliejus susigeria geriausiai!

Kontraindikacijos: asmeninis sezamų sėklų aliejaus netoleravimas.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Sezamų sėklų aliejus NERAFINUOTAS 100ml

Sezamų sėklų aliejus NERAFINUOTAS 100ml

Poveikis: Sugeria UV spindulius, jis padeda apsaugoti nuo UV spindulių odą, mažina raukšles, padeda išlaikyti odos drėgmę, minkština odą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: