Kokosų aliejus RAFINUOTAS 100g

Natūralūs sviestai

Peržiūrėta

Kokosų sviestas Padidinti

Kokosų aliejus RAFINUOTAS 100g

Nauja prekė

Poveikis: drėkinamasis, maitinamasis, priešuždegiminis, skatina odos atsinaujinimo procesus.

Įpakavimas: Plastikinis indelis.

Smulkiau

Šiuo metu prekės neturime

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 2 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 2 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.20.


€ 2.99 su PVM

  • 100 g.

Charakteristikos

Paskirtis: Muilo ir kosmetikos gaminių gamybai

Apie prekę

Botaninis pavadinimas: Cocos nucifera
Naudota augalo dalis: Kokoso vaisius
Gamybos būdas: Presuotas, rafinuotas.

Bekvapis, kietas, minkštėjantis 20-28 laipsnių temperatūroje. Ant odos kokosų aliejus išsilydo kaip šviežias tirpstantis sniegas.
Tinka įvairiems odos tipams, įvairiam amžiui, tiek odai, tiek plaukams.
Kokosų aliejus stipriai drėkina odą, minkština, lygina ją, apsaugo nuo UV spindulių poveikio. Skatina odos atsinaujinimo procesus, daro odą lygesne ir sveikesne. Kokosų aliejus rekomenduojamas ir plaukų priežiūrai kaip drėkinanti, suteikianti sveiką blizgesį, maitinanti ir sauganti nuo aplinkos poveikio priemonė.
Naudojimas: Veido, kūno kremuose, losjonuose, lūpų balzamuose, plaukų kaukėse.
Muilo gamyboje šaltuoju būdu.
Visi augaliniai aliejai geriausiai susigeria į drėgną odą!
Kontraindikacijos
Individualus kokosų aliejaus netoleravimas.
Receptai su preke - Kokosų aliejus:


Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kokosų  aliejus RAFINUOTAS 100g

Kokosų aliejus RAFINUOTAS 100g

Poveikis: drėkinamasis, maitinamasis, priešuždegiminis, skatina odos atsinaujinimo procesus.

Įpakavimas: Plastikinis indelis.

10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: