Paviršiaus aktyvios medžiagos (putojantiems gaminiams)

Peržiūrėta

Nauja Išpardavimas
Sodium Cocoyl Isethionate 50/100g Padidinti

SCI-Sodium Cocoyl Isethionate 1kg

Nauja prekė

Naudojimas: yra paviršinio aktyvumo medžiaga, gaunama iš kokosų aliejaus. Naudojamas kietų šampūnų gamybai. Kurie yra minkšti ir gerai toleruojami galvos odos ir plaukų, tuo pačiu užtikrinant sodrų ir kreminį putojimą. Taip pat naudojami kietiems dušo gėliams gaminti.

 

Smulkiau

Pristatymo terminas 1-4 savaitės

Už šią prekę papildomų taškų neskiriama, nes ji jau su nuolaida.


€ 31.43 su PVM

-25%

€ 41.90 su PVM

Charakteristikos

Paskirtis: Kosmetikos gamybai
Botaninis pavadinimas/ INCI: Sodium cocoyl isethionate
Kilmės šalis: EU
Dozavimas: 5-60%

Apie prekę

INCI: Sodium cocoyl isethionate

Naudojimas: yra paviršinio aktyvumo medžiaga, gaunama iš kokosų aliejaus. Naudojamas kietų šampūnų gamybai. Kurie yra minkšti ir gerai toleruojami galvos odos ir plaukų, tuo pačiu užtikrinant sodrų ir kreminį putojimą. Taip pat naudojami kietiems dušo gėliams gaminti.

Netirpsta aliejuje, tirpsta karštame vandenyje

Atsargumo priemonės:

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje

Vartoti tik išoriškai

Receptai:

Kietas šapmūnas bazinis receptas:                                       

Sodium coco sulfate : 40%                                                       

SCI Sodium cocoyl isethionate: 35%                                         

Baziniai aliejai, sviestai: 10%                                                    

Distiliuotas vanduo: 15%                                                          

Priedai: 

Maitinimas                                                                                 

Sviestai - taukmedčio, kakavos, mango ir kiti - 1-10%

Baziniai aliejai - ricinos, kokosų nerafinuotas ir kiti - 1-10%

Kondicionieriai

Fitokeratinai - 1-10%

Augalinis silikonas: 3–10%

Šilkas skystas arba milteliai: 0,1–1%

Augaliniai keramidai: 1-5 proc.

Papildomi priedai

Dilgėlių milteliai (apsaugo nuo plaukų slinkimo, pleiskanų, stiprina) 1-5 proc.

Varnalėšų ekstraktas (ramina, gaivina, apsaugo nuo plaukų slinkimo): 1-5 proc.

Bijūnų milteliai (ramina sudirgusią galvos odą)

Ir kiti augalų milteliai

Eteriniai aliejai: 0,5–2 proc

Dažai:

Mineraliniai pigmentai, augaliniai milteliai, žėručiai

Kvapai:

Kvapieji ir/arba eteriniai aliejai 05-2 proc.

Kietas dušo gelis bazinis receptas:

SCI Sodium cocoyl isethionate: 60%

Stearino rūgštis   10%

Baziniai aliejai, sviestai: 10%   

Koloidinės avižos: 10%

Distiliuotas vanduo: 15%

Maitinimas                                                                                 

Sviestai - taukmedčio, kakavos, mango ir kiti - 1-10%

Baziniai aliejai - ricinos, kokosų nerafinuotas ir kiti - 1-10%

Dažai:

Mineraliniai pigmentai, augaliniai milteliai, žėručiai

Kvapai:

Kvapieji ir/arba eteriniai aliejai 05-2 proc.

Gamybos eiga:

Sumaišykite SCI su distiliuotu vandeniu, pridėkite kitus bazinius ingredientus, sviestus aliejus ir tirpdykite vandens vonelėje, palaukite kol ištirps sviestai, CSI netirspa palaukite kol suminkštės, gerai minkite kaip tešlą, jeigu susidaro maži rutuliukai, nieko tokio. Pridėkite kondicionierius, papildomus priedus, dažus, kvapus gerai išminkikite sudėkite į silikoninę formelę ir 10 min. į šaldymo kamera. Jeigu šampūnas minkštas palikite keliom dienom ji išdžiūti. 

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

SCI-Sodium Cocoyl Isethionate 1kg

SCI-Sodium Cocoyl Isethionate 1kg

Naudojimas: yra paviršinio aktyvumo medžiaga, gaunama iš kokosų aliejaus. Naudojamas kietų šampūnų gamybai. Kurie yra minkšti ir gerai toleruojami galvos odos ir plaukų, tuo pačiu užtikrinant sodrų ir kreminį putojimą. Taip pat naudojami kietiems dušo gėliams gaminti.

 

2 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: