Vaisių, uogų, augalų pudros

Peržiūrėta

Nauja
Spirulinos milteliai 50g Padidinti

Spirulinos milteliai 50g

Nauja prekė

Naudojimas: Kaip grožio ingredientas kosmetikos priemonėse. 

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 2 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 2 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.20.


€ 2.99 su PVM

Charakteristikos

Paskirtis: kosmetikos gaminių gamybai
Botaninis pavadinimas/ INCI: Emblica officinalis fruit powder
Kilmės šalis: Indija

Apie prekę

INCI: Spirulina Platensis Powder

Dozavimas: 1-30 proc.

Tirpsta vandenyje, netirpsta aliejuje.

Savybės:

Spirulina yra tiek švariuose gėluose, tiek druskinguose vandenyse augantis organizmas. Spirulinos sudėtyje yra: baltymų, vitamino B1, vitamino B2,  vitamino B3, vario, geležies, taip pat yra nemaži kiekiai magnio, kalio ir mangano ir nedideli kiekiai kone visų žmogaus organizmui reikalingų maisto medžiagų. 

Spirulinoje vitaminų A ir E kiekis leidžia ją naudoti brandžiai odai skirtuose preparatuose ir kovoti su odos senėjimo požymiais. Tai labai populiarus kurortų ir institutų ingredientas, skirtas gaminti jūrų kaukes ir įvyniojimus.

Pagerina odos lankstumą ir elastingumą, padeda raukšlių atsiradimo prevencijoje, jūsų kosmetikai suteikia labai malonų melsvai žalsvą atspalvį (nenaudojamose priemonėse naudokite mažomis dozėmis, nes ji nuspalvins).

Naudojimas: kremuose, losjonuose, veido kaukėse, kūno įvyniojimui, muilų gamyboje, vonios burbulų, druskų, šampūnų gamyboje.

Atsargiai! vengti šios masės patekimo į akis, jei patenka – gerai perplauti tekančiu vandeniu.

DĖMĖSIO: Prieš naudojant būtinai atlikti odos lopo testą.

Receptai:

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Spirulinos milteliai 50g

Spirulinos milteliai 50g

Naudojimas: Kaip grožio ingredientas kosmetikos priemonėse. 

21 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: