Vaškas

Peržiūrėta

Nauja Išpardavimas
Simondsijų (jojoba) vaškas Padidinti

Simondsijų (jojoba) vaškas 1kg

07004

Nauja prekė

Vaškas naudojamas lūpų, balzamų, kremų, muilo ir kituose kosmetikos gaminiuose.

Smulkiau

Pristatymas 1-4 savaitės

Už šią prekę papildomų taškų neskiriama, nes ji jau su nuolaida.


€ 39.06 su PVM

-30%

€ 55.80 su PVM

Charakteristikos

Paskirtis: Muilo ir kosmetikos gaminių gamybai
Botaninis pavadinimas/ INCI: Hydrogenated vegetable oil - Simmondsia Chinensis Oil – Tocopherol
Dozavimas: 1 - 80%
Naudojimas: Muilas, losjonai, kremai, lūpų balzamai, plaukų priežiūros priemonės.

Apie prekę

Simondsijų vaškas išgaunamas iš simondsijų medžio sėklų. Minkština bei drėkina  odą. Naudokite jį lūpų balzamų, kremų, losjonų ir kitų produktų gamyboje. Ypač gerai jį naudoti nagų priežiūros gaminiams. Lydosi esant 65 С temperatūrai.

Atkreipkite dėmesį, kad simondsijų vaškas yra minkštesnis nei bičių vaškas, dėl to į savo produktus jo galite įdėti daugiau.

Receptai su preke - Simondsijų (jojoba) vaškas:

Veido kremas ''Rožė''

Lūpų balzamas ''Apelsinas''

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Simondsijų (jojoba) vaškas 1kg

Simondsijų (jojoba) vaškas 1kg

Vaškas naudojamas lūpų, balzamų, kremų, muilo ir kituose kosmetikos gaminiuose.

5 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: