Žėrutis (mica)

Peržiūrėta

Perlinės spalvos  žėrutis Padidinti

Perlinės spalvos žėrutis 2g

16003-04

Nauja prekė

INCI: CI 77019; CI 77891; CI 77861

Žėrutis skirtas naudojimui kosmetikoje.Galite jį naudoti padažyti:

muilui iš muilo bazės, vonios geliams, vonios putoms, šampūnams, vonios druskoms, vonios bomboms, lūpų, veido ir akių kosmetikai.

Stabilus aukštame PH (tinka muilo gamybai šaltuoju būdu).

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 2 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 2 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.20.


€ 2.39 su PVM

Charakteristikos

Paskirtis: Muilo ir kosmetikos gaminių gamybai
Botaninis pavadinimas/ INCI: CI 77019, CI 77891.
Dozavimas: 0,1 - 30 %

Apie prekę

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Perlinės spalvos žėrutis 2g

Perlinės spalvos žėrutis 2g

INCI: CI 77019; CI 77891; CI 77861

Žėrutis skirtas naudojimui kosmetikoje.Galite jį naudoti padažyti:

muilui iš muilo bazės, vonios geliams, vonios putoms, šampūnams, vonios druskoms, vonios bomboms, lūpų, veido ir akių kosmetikai.

Stabilus aukštame PH (tinka muilo gamybai šaltuoju būdu).

19 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: