Emulsikliai, tirštikliai

Peržiūrėta

Cetearilo alkoholis 50g Padidinti

Cetilo alkoholis 50/100g

Nauja prekė

Savybės: Emulsiklinis vaškas naudojamas sujungti į vientisą struktūrą vandens ir riebiąją fazes gaminant kremus, losjonus, plaukų balzamus, kietus šampūnus, kūno šveitiklius.

Naudojimas: 1-20% bendro gaminio kiekio.

Smulkiau

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 3 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 3 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.09.


€ 2.19 su PVM

  • 50 g
  • 100 g

Apie prekę

INCI: Cetyl Alcohol 

Emulsiklinis vaškas naudojamas sujungti į vientisą struktūrą vandens ir riebiąją fazes gaminant kremus, losjonus, plaukų balzamus, kietus šampūnus, kūno šveitiklius.

Lydosi 55°C. Naudojimas: 1-20% bendro gaminio kiekio.

Darbo eiga:

Emulsiklinis vaškas ištyrpsta apie 55°C.

I vieną indą įpilkyti aliejus ir įberkite emulsiklinį vaška.

Į kitą indą vandenį arba hidrolatą.

Abu indus pastatykite į vandens vonią. Kai vaškas ištirps, indus išimkite iš vandens vonuis, vandens indą lėtai pilkyte į aliejų indą energingai plakdami.

Tik išoriniam vartojimui

RECEPTAI:

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Cetilo alkoholis 50/100g

Cetilo alkoholis 50/100g

Savybės: Emulsiklinis vaškas naudojamas sujungti į vientisą struktūrą vandens ir riebiąją fazes gaminant kremus, losjonus, plaukų balzamus, kietus šampūnus, kūno šveitiklius.

Naudojimas: 1-20% bendro gaminio kiekio.

7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: