Emulsikliai, tirštikliai

Peržiūrėta

Polisorbatas 80 Padidinti

Polisorbatas 80 100ml /1kg (emulsiklis)

Nauja prekė

100ml - 43.90/1L Eur

1kg - 30.73/1kg Eur

Poveikis: emulgatorius, tirpdą aliejus, eterinius aliejus, kvapiuosius aliejus kosmetikos priemonėse. Nepalieka riebios plėvelės ant vandens paviršiaus. Gerina plaukų augimą, drėkina ir ramina odą.

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 31 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 31 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.93.


€ 4.79 su PVM

  • 100 ml
  • 1kg

Apie prekę

INCI: Polysorbat (Tween 80)

Kilmės šalis: ES

Išgautas iš alyvuogių aliejaus. Nepalieka riebios plėvelės ant vandens paviršiaus. Naudojant kartu su baziniu aliejumi, polisorbatas 80, sukuria hidrofilinį aliejų, kuris gali būti naudojamas vonioje, duše, arba kaip lengvai nuplaunamas masažinis aliejus.

Naudojimas: naudojamas vonios bombose, masažinėse plytelėse, vonios sviestuose-kremuose, kūno purškikliuose, kūno šveitikliuose, šampūnuose ir kondicionieriuose plaukams. Naudojimo koncentracija - 1-5%, itin retais atvejais iki 50%, priklauso nuo konkretaus recepto ir gaminio.

Kontraindikacijos: vengti šio skysčio patekimo į akis.

Receptai:

Valomasis veido pienelis ''Rožė''

Vonios ''bomba'' - Citrusai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Polisorbatas 80 100ml /1kg (emulsiklis)

Polisorbatas 80 100ml /1kg (emulsiklis)

100ml - 43.90/1L Eur

1kg - 30.73/1kg Eur

Poveikis: emulgatorius, tirpdą aliejus, eterinius aliejus, kvapiuosius aliejus kosmetikos priemonėse. Nepalieka riebios plėvelės ant vandens paviršiaus. Gerina plaukų augimą, drėkina ir ramina odą.

7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: