Alyvuogių emulsiklis Olivem 1000 25/50/250g

Emulsikliai, tirštikliai

Peržiūrėta

Alyvuogių emulsiklis Olivem 1000 25/50g Padidinti

Alyvuogių emulsiklis Olivem 1000 25/50/250g

Nauja prekė

25g - 0.15/g Eur

50g - 0.12/g Eur

250g - 0.09/g Eur

Savybės: Emulsiklinis vaškas naudojamas sujungti į vientisą struktūrą vandens ir riebiąją fazes gaminant kremus. Labai paprasta dirbti, tinka naujokams.

Naudojimas: 5-10% bendro gaminio kiekio.

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 22 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 22 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.66.


€ 3.99 su PVM

  • 50 g
  • 25 g.
  • 250g

Apie prekę

INCI: Cetearyl olivate, Sorbitan olivate

Emulsiklinis vaškas naudojamas sujungti į vientisą struktūrą vandens ir riebiąją fazes gaminant kremus, losjonus kūno sviestus, šveitiklius ir kitus kosmetikos gaminius.

Tinka visiems odos tipams, ypač sausai.

Lydosi 65°C – 75°C.

Naudojimas 5-10% bendro gaminio kiekio.

Tirštas kremas - 30% aliejai, 5% emulsiklinis vaškas

Konsistencija kaip grietinėlė - 10% aliejai, 5% emulsiklinis vaškas.

Darbo eiga:

Emulsiklinis vaškas ištyrpsta apie 70°C.

I vieną indą įpilkyti aliejus ir įberkite emulsiklinį vaška.

Į kitą indą vandenį arba hidrolatą.

Abu indus pastatykite į vandens vonią. Kai vaškas ištirps, indus išimkite iš vandens vonuis, vandens indą lėtai pilkyte į aliejų indą energingai plakdami.

RECEPTAI:

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Alyvuogių emulsiklis Olivem 1000 25/50/250g

Alyvuogių emulsiklis Olivem 1000 25/50/250g

25g - 0.15/g Eur

50g - 0.12/g Eur

250g - 0.09/g Eur

Savybės: Emulsiklinis vaškas naudojamas sujungti į vientisą struktūrą vandens ir riebiąją fazes gaminant kremus. Labai paprasta dirbti, tinka naujokams.

Naudojimas: 5-10% bendro gaminio kiekio.

7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: