Diatominė žemė 50/100/250/500g

Molis, pieno milteliai

Peržiūrėta

Diatominė žemė  50/100/250/500g Padidinti

Diatominė žemė 50/100/250/500g

Nauja prekė

Tinka normaliai ir sausai, jautriai odai ir netgi riebiai odai.

Naudojimas: veido, plaukų kaukėse ir šveitikliuose, muiluose.

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 19 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 19 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.57.


€ 2.99 su PVM

  • 50 g
  • 100 g
  • 500 g
  • 250g

Charakteristikos

Paskirtis: Muilo ir kosmetikos gaminių gamybai
Dozavimas: 1- 90% bendro gaminio kiekio

Apie prekę

INCI: Amorphous - diatomaceous earth

Pagaminta ES

100% natūrali diatomitinė žemė, išgauta iš natūralių Europos karjerų, mechaniškai išgryninta  be cheminės transformacijos.

Diatomitas - organinis silicis - diatomitas

Diatominėje žemėje yra didelis silicio kiekis, kuris  plačiai naudojamas kosmetikoje. Ji galima rasti kosmetikoje, pavyzdžiui, kremuose, kūno losjonuose, šampūnuose, antibakterinėse ir kovos su spuogais priemonėse.

Silicis yra elementas, būtinas tinkamam mūsų kūno funkcionavimui. Jis randamas sausgyslėse, gleivinėse ir kraujagyslių sienelėse. Tai taip pat teigiamai veikia jungiamąjį audinį, kaulų ir sąnarių sveikatą. Diatomitas taip pat daro didelę įtaką mūsų išvaizdai. Dėl savo antibakterinių, priešuždegiminių savybių, jis veikia odos, plaukų ir nagų būklę.

Išorinis naudojimas

Diatomitinė žemė gali būti naudojama išorėje kaip priedas viso kūno odai, plaukams ir nagams prižiūrėti kosmetikos pramonėje:

Kremai ir balzamai

Kurdami savo kremą, apsvarstykite galimybę pridėti nedidelį kiekį diatomito. Natūralus diatomitas padeda išlyginti odos spalvą. Tai puikus priedas prie kremų sausai odai, taip pat riebiai ar mišriai odai, linkusiai į spuogus. Diatomitas ramina sudirgusią odą. 

Šampūnas

Įpilkite diatomito į nedidelį kiekį šampūno, masažuokite galvos odą ir plaukus, šios procedūros dėka išvalysite epidermį nuo nešvarumų, pleiskanų ir sustiprinsite galvos odos aprūpinimą krauju. Be to, reguliarus naudojamas turės įtakos jūsų plaukų būklei ir išvaizdai.

Šveitikliai

Diatomito žemės struktūra leidžia paruošti subtilų, smulkų šveitiklį, kuris pašalins negyvą epidermį, pagerins ir išlygins odos atspalvį, padės kovoti su spuogais ir dirginimu. Nedidelį kiekį diatomito sumaišykite su veido prausimo gėliu arba hidrolatu, keletą minučių masažuokite odą, tada nuplaukite šiltu vandeniu.

Kaukė

Kaukės su silicio dioksidu išlygina odą, pašalina netobulumus ir sudirginimus, tokius kaip spuogai, egzema, sausumas, niežėjimas ir epidermio deginimas.

Atsižvelgiant į mūsų odos tipą ir poreikius, verta sumaišyti diatomitą su, pavyzdžiui, nedideliu kiekiu molio, aktyvios anglies ar natūralaus jogurto.

Vonios druskos ingredientas

Indelyje sumaišykite epsomo druską su diatomitu 1: 1 santykiu, įpilkite kelis lašus eterinio aliejaus. Taip paruošta druska, turinti daug diatomų, išlygins odą ir paruoš ją sugerti maistines medžiagas iš losjono ar aliejaus po maudynių. Atminkite, kad vandens temperatūra neturi būti per aukšta.

Regeneruojantis pėdų vonios priedas

Diatomito naudojimas maudant kojas sumažins diskomfortą, susijusį su įtrūkusiu epidermiu, odos sausumu ir nuovargiu. Vonios pabaigoje geriausia paruošti gydomąjį kompresą. Diatomitinę žemę sumaišykite su alyvuogių aliejumi iki vientisos masės. Užtepkite ant kojų ir apvyniokite juos maistine plėvele, palikite 10 minučių. Tada nuplaukite kompresą šiltu vandeniu.

Diatomitas labai aktyviai veikia žmogaus kūną. Diatomitas gali sudirginti odą žmonėms, kurie yra labai jautrūs natūralių organinių medžiagų poveikiui, todėl rekomenduojame prieš naudojimą atlikti kūno reakcijos tyrimą. Dažniausiai užtenka nedidelį kiekį silicio lukštų patepti odos fragmentu - už ausų, rankos vidų ir palikti 20 minučių. Po bandymo palaukite 24 valandas, kad įsitikintumėte, jog nebus nerimą keliančių reakcijų ir padarinių.

Naudojamas: veido, plaukų kaukėse ir šveitikliuose.

Receptai su diatomine žeme:

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Diatominė žemė  50/100/250/500g

Diatominė žemė 50/100/250/500g

Tinka normaliai ir sausai, jautriai odai ir netgi riebiai odai.

Naudojimas: veido, plaukų kaukėse ir šveitikliuose, muiluose.

10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: