Vaškas

Peržiūrėta

Migdolų vaškas 5/10/25/50g Padidinti

Migdolų vaškas 25/50g

Nauja prekė

25g - 0.11/g Eur

50g - 0.09/g Eur

Vaškas naudojamas lūpų balzamų, kremų, muilo ir kituose kosmetikos gaminiuose.

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 4 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 4 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.12.


€ 2.79 su PVM

  • 50 g
  • 25 g.

Charakteristikos

Paskirtis: Muilo ir kosmetikos gaminių gamybai
Botaninis pavadinimas/ INCI: Prunus Amygdalus Dulcis
Dozavimas: 0.1 - 70%
Naudojimas: Muilas, losjonai, kremai, lūpų balzamai, plaukų priežiūros priemonės.

Apie prekę

Migdolų vaškas gaminamas iš aliejų, minkština bei drėkina sausą odą. Naudokite jį lūpų balzamų, kremų, losjonų ir kitų produktų gamyboje. Ypač gerai jį naudoti nagų priežiūros gaminiams. Lydosi esant 60 С temperatūrai.

Atkreipkite dėmesį, kad migdolų vaškas yra minkštesnis nei bičių vaškas, dėl to į savo produktus jo galite įdėti daugiau.

Receptai su preke - Migdolų vaškas:

Veido kremas ''Rožė''

Lūpų balzamas ''Braškė''

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Migdolų vaškas 25/50g

Migdolų vaškas 25/50g

25g - 0.11/g Eur

50g - 0.09/g Eur

Vaškas naudojamas lūpų balzamų, kremų, muilo ir kituose kosmetikos gaminiuose.

4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: