Aukso spalvos žėrutis 2/10g

Žėrutis (mica) nemigruoja

Peržiūrėta

Aukso spalvos žėrutis 1g Padidinti

Aukso spalvos žėrutis 2/10g

Nauja prekė

2g - 1.20/g Eur

10g - 0.68/g Eur

INCI: CI 77019; CI 77891; CI 77491

Žėrutis skirtas naudojimui kosmetikoje.Galite jį naudoti padažyti:

muilui iš muilo bazės, vonios geliams, vonios putoms, šampūnams, vonios druskoms, vonios bomboms, lūpų, veido ir akių kosmetikai.

Stabilus aukštame PH (tinka muilo gamybai šaltuoju būdu).

Šiuo metu prekės neturime

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 6 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 6 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.18.


€ 2.39 su PVM

  • 10 g
  • 2g

Charakteristikos

Paskirtis: Muilo ir kosmetikos gaminių gamybai
Botaninis pavadinimas/ INCI: CI 77019, CI 77891, CI 77491
Dozavimas: 0,1 - 80 %

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Aukso spalvos žėrutis 2/10g

Aukso spalvos žėrutis 2/10g

2g - 1.20/g Eur

10g - 0.68/g Eur

INCI: CI 77019; CI 77891; CI 77491

Žėrutis skirtas naudojimui kosmetikoje.Galite jį naudoti padažyti:

muilui iš muilo bazės, vonios geliams, vonios putoms, šampūnams, vonios druskoms, vonios bomboms, lūpų, veido ir akių kosmetikai.

Stabilus aukštame PH (tinka muilo gamybai šaltuoju būdu).

29 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: