Sidabro spalvos žėrutis 2/10g

Žėrutis (mica) nemigruoja

Peržiūrėta

Sidabro žėrutis Padidinti

Sidabro spalvos žėrutis 2/10g

Nauja prekė

2g - 1.20/g Eur

10g - 0.68/g Eur

CI 77019, CI 77891, CI 77861

Žėrutis skirtas naudojimui kosmetikoje.Galite jį naudoti padažyti:

muilui iš muilo bazės, vonios geliams, vonios putoms, šampūnams, vonios druskoms, vonios bomboms, lūpų, veido ir akių kosmetikai.

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 6 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 6 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.18.


€ 2.39 su PVM

  • 10 g
  • 2g

Charakteristikos

Paskirtis: Muilo ir kosmetikos gaminių gamybai
Botaninis pavadinimas/ INCI: CI 77019, CI 77891, CI 77861
Dozavimas: 0,1 - 30 % bendro gaminio kiekio

Apie prekę

Receptai su preke - Sidabro spalvos žėrutis:

Muilas ''Alyva''

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Sidabro spalvos žėrutis 2/10g

Sidabro spalvos žėrutis 2/10g

2g - 1.20/g Eur

10g - 0.68/g Eur

CI 77019, CI 77891, CI 77861

Žėrutis skirtas naudojimui kosmetikoje.Galite jį naudoti padažyti:

muilui iš muilo bazės, vonios geliams, vonios putoms, šampūnams, vonios druskoms, vonios bomboms, lūpų, veido ir akių kosmetikai.

29 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: