Emulsikliai, tirštikliai

Peržiūrėta

Nauja
Cetearilo alkoholis 50g Padidinti

Cetearilo alkoholis 50g

Nauja prekė

Savybės: Emulsiklinis vaškas naudojamas sujungti į vientisą struktūrą vandens ir riebiąją fazes gaminant kremus, losjonus. 

Naudojimas: 1-20% bendro gaminio kiekio.

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 1 premijos tašką. Jūsų krepšelis bus 1 taškas kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0.10.


€ 1.99 su PVM

  • 50 g.

Apie prekę

INCI: Cetearyl Alcohol 

Emulsiklinis vaškas naudojamas sujungti į vientisą struktūrą vandens ir riebiąją fazes gaminant kremus, losjonus. 

Tinka visiems odos tipams, ypač sausai.

Lydosi 55°C

Naudojimas 2-10% bendro gaminio kiekio.

Darbo eiga:

Emulsiklinis vaškas ištyrpsta apie 55°C.

I vieną indą įpilkyti aliejus ir įberkite emulsiklinį vaška.

Į kitą indą vandenį arba hidrolatą.

Abu indus pastatykite į vandens vonią. Kai vaškas ištirps, indus išimkite iš vandens vonuis, vandens indą lėtai pilkyte į aliejų indą energingai plakdami.

RECEPTAI:

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Cetearilo alkoholis 50g

Cetearilo alkoholis 50g

Savybės: Emulsiklinis vaškas naudojamas sujungti į vientisą struktūrą vandens ir riebiąją fazes gaminant kremus, losjonus. 

Naudojimas: 1-20% bendro gaminio kiekio.

10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: